Bújj, bújj zöld ág

Gyermekek számára rendezünk nyári tábort, illetve évközi játszóházat Kozármislenyben. Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk programjainkon.

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

2011-es év értékelése

2012.02.08. 13:55 - aranyhal11

Címkék: beszámoló

2011-ben, 10 éves fennállását ünnepelte  a Bújj, bújj zöld ág Gyermekhívogató Egyesület.  Az eltelt tíz évre visszatekintve elmondhatjuk, hogy tartalmas és egyben mozgalmas évek is állnak mögöttünk.

Mind minden évben, tavaly is a legfontosabb eseményeket  a kézműves játszóházak és a nyári táborok megszervezése és lebonyolítása tette ki, amiket gyermekek és ettől az évtől felnőttek számára is tartottunk.

2011-ben is megrendeztük nyári táborainkat és játszóházainkat, amelyekre szeptembertől minden alkalommal külön felnőtt programokkal is készültünk. Ez az újdonság nagy népszerűségnek örvend mind az anyukák, mind pedig a nagyobb testvérek körében is. Alkalomról alkalomra nő az érdeklődőt száma, feltéve a kérdést, legközelebb mivel lepjük meg őket. Nagy álmunk vált valóra azzal, hogy az idősebbek figyelmét is felkeltettük tevékenységünk iránt.

 

A 2011-ben  10 alkalommal találkoztunk játszóházi foglalkozásokon gyerekekkel és felnőttekkel, és 2 hét táborozás alatt, mintegy 44 gyereket foglalkoztattunk.

 

A megtartott játszóházak közül 2 kísérőprogramja volt a helyi szervezésű Bababörzének, 1 alkalom, a Kozármislenyi Karácsonyváró 2011 program része volt, valamint részesei voltunk a Helyi Érték Fesztivál(ká)nak is. A Majálison nemcsak a gyerekprogram részesei voltunk, hanem részt vállaltunk a főző versenyen is, ahol különdíjjal jutalmazták az egyesület férfi tagjainak munkáját.

 

Az elmúlt év Gyereknapjára szokásainktól eltérően, egy versenyre vártuk a gyerekeket, amelyhez a délelőtt folyamán nekik kellett elkészíteniük a versenylovaikat, majd délután 2 órakor indult a biciklis pályán a „Kozármislenyi Nemzeti Vágta”! A lovasok két korosztályban mérhették össze saját és lovaik tudását. A verseny jutalmazással zárult, melyhez egyesületünk biztosította a tárgyi jutalmakat, Keszler László képviselő úr pedig édességekkel lepte meg a piciket. A nagy sikerre való tekintettel tervezzük, hogy a nyári táborokban megismételjük a programot.

 

 

Ezután is szertettel várunk minden érdeklődőt játszóházainkba és nyári táborainkba, ahol a már ismert technikák mellett újdonságokkal is találkozhatnak majd a gyerekek és a kíváncsiskodó felnőttek.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekhivogato.blog.hu/api/trackback/id/tr914078717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása